KADROMUZ

MÜZEYYEN KOŞAR HALİL - OKUL MÜDÜRÜ

1986 Ankara doğumluyum. İlk ve Orta Öğrenimimi Ankara da Tamamladıktan Sonra Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliğini 2008 yılında tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Alanında Yüksek Lisansımı Yaptım. Öğretmenlikte İlk Görev Yerim Olan Adıyaman Tut Kaşlıca İlköğretim Okulunda 2 Yıl Görevde Bulundum. Daha Sonra Sırasıyla Aksaray Güzelyurt Gaziemir İlköğretim Okulu’nda 1 Yıl Öğretmenlik, Ankara Altındağ Göreneller Görme Engelliler İlkokulu’nda  4 Yıl Öğretmenlik ve Ankara Altındağ Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Anaokulu’nda  1 Yıl Müdür Yardımcılığı ve  Muğla Fethiye Gazi Anaokulunda 1 Yıl  öğretmen Olarak Görev Yaptım. 17/08/2018  tarihinde Fethiye Gazi Anaokulu’na Müdür Olarak Atandım.  Bu Görevime Devam Etmekteyim.